AYDIN / KUŞADASI - Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ATAMAN'ın katılımları, okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte  Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında Kuşadası Adalızade Mezarlığı Şehitliğini ziyaret ederek dualarımızı yaptık. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ekm

Afete Hazırlık Kulübümüz Danışman Öğretmeni Mehmet AKKÖPRÜ koordinesinde "Deprem Tahliye Tatbikatı"nı tüm öğrenci ve personelimizin katılımıyla başarılı şekilde gerçekleştirdik.

Eyl

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Muharrem BAYBARA, İlçe Müftülüğümüz Vaizi Burak KAPLAN'ın konuşmaları, öğrencilerimizin ilahileri, sunumları ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle Mevlid Kandili Programızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Hayırlı kandiller.

Haz

Okul Rehber Öğretmenimiz Yusuf ASLAN tarafından öğrencilerimize yönelik "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konulu seminer gerçekleştirdi.

Haz

May

KTS Mayıs Ayı Etkinlikleri kapsamında okulumuzun duyuru ekranında; her gün, bir şair ve yazarımızın hayatı ve eserleri ile ilgili içerikler paylaşıldı.

May

KTS Mayıs Ayı etkinlikleri kapsamında Rehber Öğretmenimiz Yusuf Aslan tarafından velilerimize yönelik "Sınav Dönemi Ebeveynliği" semineri, öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik ise "Sınava Hazırlık Çalışma Yöntemleri" semineri gerçekleştirildi.

May

Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda gerçekleştirdiğimiz doğa gezisinde öğrencilerimiz geleneksel oyunlarla doyasıya eğlendi. 19 Mayıs Atatürk' Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda oyun turnuvaları düzenledik.

May

KTS Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz meslek öğretmenlerimiz rehberliğinde, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla tarihi Hacı İbrahim Cami'nde cuma namazı kıldırdı.

May

Öğrencilerimiz ile Kuşadası İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezini ve ilçemiz tarihi camilerini ziyaret ettik.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladık

Nis

KTS Nisan ayı etkinlikleri kapsamında; öğrencilerimiz, okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Hazyal Işıl KARAKEÇİ gözetiminde hem birlikte çalışma bilinci kazanıp hem de eğlenerek okul bahçe duvarlarımızı renklendirdi.

Mrt

Sağlıklı yaşam bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Yeşilay Haftası etkinliklerimiz.